KÜLDJÖN KÉSZPÉNZT PERCEK ALATT KÜLFÖLDÖN ÉLŐ SZERETTEINEK A VILÁG 200 ORSZÁGÁBA!

AZONNAL FELVEHETŐ KÉSZPÉNZ ÉPPEN OTT, AHOL SZERETTEINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ.


Lépjen ki a banki átutalások kötöttségeiből! Küldjön készpénzt a WESTERN UNION®-on keresztül külföldön élő szeretteinek perceken belül. Egyszerű, gyors, biztonságos és még bankszámlaszámmal sem kell rendelkeznie!

EZ NEM BANKI ÁTUTALÁS, HANEM AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS A WESTERN UNION® GLOBÁLIS RENDSZERÉN KERESZTÜL.


MI AZ A WESTERN UNION®?

A WESTERN UNION®a világ egyik legnagyobb, leggyorsabb és egyben legbiztonságosabb pénzátutalási rendszere, melyen keresztül közel 200 országba küldhet pénzt percek alatt, illetve ugyanennyi országból fogadhat összegeket a saját nevére. A pénzküldéshez és fogadáshoz nincs szükség bankszámlaszámra, hiszen mind a pénzfeladás, mind a felvétel készpénzben történik. A feladott összeg a küldéstől számított néhány percen belül máris felvehető a másik országban, így nem kell napokat várni a pénz megérkezésére. Jelenleg nincs gyorsabb módja az országok közötti pénzküldésnek, így előszeretettel használják külföldön bajba jutott családtagok megsegítésére, de azok körében is népszerű a szolgáltatás, akik nem rendelkeznek bankszámlával. Tekintettel arra, hogy a WESTERN UNION® a világ 200 országában több mint 550.000 kirendeltséggel rendelkezik, így egészen biztos, hogy az Ön külföldön lévő ismerőse közelében is van egy fiók, ahonnan pénzt tud felvenni vagy feladni az Ön nevére.


MAGYARORSZÁGON IS VAN WESTERN UNION®?

Igen, van. Mi itt az INTERCASH ZRT-nél már közel 20 éve azon dolgozunk, hogy a WESTERN UNION® egyedülálló pénzküldési szolgáltatásai az Ön számára is elérhetőek legyenek. Partnerirodáink már Magyarország több mint 200 városában megtalálhatóak, ahol Ön is biztonságos, bankszerű környezetben küldhet pénzt külföldre néhány percen belül, vagy veheti fel az Ön számára feladott pénzösszegeket.


MIKOR ÉRDEMES A WESTERN UNION®-ON KERESZTÜL PÉNZT KÜLDENI VAGY FOGADNI?

HA ÖN KÜLFÖLDÖN DOLGOZIK...

... és az otthoniaknak azonnal szükségük van az anyagi támogatásra. A Western Union®-on keresztül néhány percen belül a szeretteihez juttathatja a szükséges összeget, amit azonnal készpénzben fel tudnak venni Magyarországon - mindezt bankszámlaszám nélkül.

HA KÜLFÖLDRŐL VÁR GYORS SEGÍTSÉGET...

... és nincs ideje napokat várni a pénz megérkezésére, mint egy normál banki átutalásnál. Külföldön élő rokonai, barátai a WESTERN UNION® gyors és biztonságos készpénzküldési szolgáltatásával perceken belül küldhetnek Önnek pénzt a világ szinte bármely részéről.

HA GYERMEKE KÜLFÖLDÖN TANUL...

... és sürgősen pénzre van szüksége. Egy ilyen helyzetben sajnos addig nem lehetünk nyugodtak, amíg külföldre nem ér a szükséges összeg. Egy banki átutalás esetén ez több napot is igénybe vehet. Küldjön inkább készpénzt azonnal, és máris nyugodt lehet gyermeke anyagi biztonsága felől!

HA ÖN VAGY ROKONA KÜLFÖLDÖN BAJBA KERÜL...

... és azonnali anyagi segítségre szorul. Bárkivel előfordulhat, hogy messze az otthonától ellopják vagy elhagyja a pénztárcáját, bankkártyáját. Külföldön is érhetnek bennünket olyan váratlan helyzetek, amikor sürgősen pénzre van szükségünk. A Western Union®-on keresztül ilyenkor percek alatt küldhet vagy fogadhat készpénzt a világ szinte bármely pontján.

HA ÖN VAGY BARÁTJA KÜLFÖLDRE KÖLTÖZIK...

... és a kezdeti nehézségek áthidalására szüksége lenne egy kis anyagi utánpótlásra. Kérjen vagy küldjön azonnali készpénzt a WESTERN UNION®-on keresztül a világ bármelyik részére, hogy valóra válthassa saját vagy barátja álmait! Azonnal készpénzben felvehető támogatás a világ 200 országába.

HA KÜLFÖLDRŐL VÁSÁROL VAGY AD EL VALAMIT...

... és a termék ellenértékét készpénzben szeretné küldeni, vagy készpénzben venné fel itthon. A Western Union® szolgáltatásait ilyen esetekben is bátran használhatja, ám minden esetben alaposan győződjön meg az adásvétel tisztaságáról, hogy még véletlenül se essen a csalók áldozatául.


KÜLDJÖN KÉSZPÉNZT SZERETTEINEK KÜLFÖLDRE, AMIT MÉG MA FELVEHETNEK ODAKINT!

Egy külföldi kiutazás alkalmával (legyen az munka, tanulmányút, vagy kirándulás) bármikor érhetnek bennünket váratlan anyagi nehézségek

  • ellophatják a pénztárcánkat,
  • a munkáltatónk nem fizet időben, 
  • albérletváltás miatt újabb kauciót kell letennünk,
  • elromolhat az autónk külföldön,
  • a tervezettnél drágább szálláshelyet sikerül találni,
  • becsődöl az utazási iroda és külföldön ragadunk.

Az ilyen előre nem várt helyzetek, és a velük járó extra kiadások pillanatok alatt kiapaszthatják az anyagi lehetőségeinket külföldön. És bár itthonról szeretnénk mindent megtenni a külföldre utazó családtagjaink védelme érdekében, mégis ezekre az eseményekre szinte lehetetlen előre felkészülni.

MIT TEHET, HA SZERETTEINEK AZONNALI ANYAGI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE KÜLFÖLDÖN, ÉS NINCS IDŐ NAPOKAT VÁRNI EGY ÁTUTALÁSRA?


HOGYAN KÜLDHET KÉSZPÉNZT PÁR PERC ALATT KÜLFÖLDRE, HA ÖNNEK VAGY A KÜLFÖLDÖN TARTÓZKODÓ CSALÁDTAGJÁNAK NINCS IS BANKSZÁMLASZÁMA?

MI ITT AZ INTERCASH-NÉL ÉPPEN EBBEN TUDUNK SEGÍTENI ÖNNEK.

A WESTERN UNION® főügynökeként, országos lefedettségű INTERCASH partnerirodáinkban Ön percek alatt küldhet készpénzt a világ több mint 200 országába! Ehhez sem Önnek, sem a fogadó félnek nem szükséges bankszámlaszámmal rendelkeznie. A pénzküldéshez csupán térjen be a 200 magyarországi partnerirodánk egyikébe, fizesse be a megbeszélt összeget a címzett nevére és a pénzt néhány perc múlva már fel is vehetik külföldön bármelyik WESTERN UNION® fiókban, melyek a világ 200 országának 500.000 pontján megtalálhatóak.

KERESSE FEL AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBB ESŐ KIRENDELTSÉGÜNKET, ÉS KÜLDJÖN PÉNZT PERCEK ALATT KÜLFÖLDRE!

AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS KÜLFÖLDRE KÉT EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

EGYSZERŰ, GYORS, BIZTONSÁGOS ÉS MÉG BANKSZÁMLASZÁMMAL SEM KELL RENDELKEZNIE.

1. LÉPÉS: Térjen be a több mint 200 magyarországi INTERCASH partnerirodánk egyikébe, és fizesse be a megbeszélt összeget a külföldön tartózkodó családtagja/ismerőse nevére.


Kirendeltségeinkben biztonságos, banki környezetben küldhet készpénzt külföldre, amit néhány perc múlva már fel is vehetnek odakint. Ehhez nem szükséges semmilyen bankszámlát nyitnia vagy bankszámlaszámot megadnia, ugyanis mind a be- mind a kifizetés készpénzben történik névre szólóan. Az ügyintézés mindössze pár percet vesz igénybe, és kollégáink minden felmerülő kérdésére örömmel válaszolnak.2. LÉPÉS: Értesítse a külföldön tartózkodó családtagját, barátját, ismerősét, hogy térjen be a legközelebbi WESTERN UNION® kirendeltségbe, és vegye fel a nevére küldött pénzösszeget!


A villámgyors pénzküldéshez a WESTERN UNION® pénzátutalási rendszerét használjuk, ami jelenleg a leggyorsabb és egyben az egyik legbiztonságosabb módja a pénzküldésnek. A WESTERN UNION® a világ 200 országában több mint 500.000 kirendeltséggel rendelkezik, így egészen biztos, hogy az Ön külföldön lévő ismerőse közelében is van egy fiók, ahol egy gyors azonosítás után azonnal készpénzben fel tudja venni a számára küldött összeget. Mivel a tranzakció díját a küldő fél fizeti, így a külföldön felvett összegből már semmilyen levonás nem történik.ÖN IS SZERETNE KÉSZPÉNZT KÜLDENI KÜLFÖLDRE?


AZ ALÁBBI GOMB SEGÍTSÉGÉVEL KERESSE KI AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI KIRENDELTSÉGÜNKET, JÖJJÖN BE HOZZÁNK, ÉS SEGÍTÜNK PERCEK ALATT KÜLFÖLDRE JUTTATNI A PÉNZÉT!

KÉRDEZZEN BÁTRAN KOLLÉGÁINKTÓL!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ha Ön is szeretne külföldre pénzt küldeni, de még további kérdései lennének, vagy egyszerűen csak szeretne megerősítést kapni a folyamatról, akkor hívjon bennünket bátran az alábbi telefonszámainkon:

+36 1 235 8484

+36 80 463 676


Hívását munkanapokon 8 és 18 óra között tudjuk fogadni.


Kollégáink örömmel segítenek az Önhöz legközelebbi INTERCASH kirendeltség címének megadásában is, ahonnan percek alatt küldhet készpénzt külföldre.

MIÉRT ÉRI MEG AZ INTERCASHEN KERESZTÜL KÉSZPÉNZT KÜLDENI KÜLFÖLDRE?

MERT...

A pénzmozgás végig készpénzben történik. Ön készpénzt küld, a címzett készpénzt vehet fel, ami a világ legnépszerűbb fizetőeszköze és bárhol szívesen elfogadnak.

Egyszerű, gyors, biztonságos, és még bankszámlaszámra sincs szükség hozzá.

Percek alatt külföldre ér a pénze, amit odakint azonnal felvehetnek a szerettei, ismerősei.

A címzett költségek nélkül felveheti az elküldött pénzt.

Az Ön közelében is van egy kirendeltségünk, ahonnan percek alatt küldhet pénzt külföldre.

A világ egyik legbiztonságosabb rendszerén keresztül küldheti a pénzét.

Profi ügyfélszolgálat segít Önnek végig a folyamat során.

Mindvégig nyomon követheti a pénz mozgását, még abban a pár percben is.

EZ NEM BANKI ÁTUTALÁS, HANEM AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS.

KÜLDJÖN PÉNZT KÜLFÖLDÖN ÉLŐ SZERETTEINEK MOST!

Intercash Zrt. 1052 Budapest, Váci utca 10. - További információért kattintson a www.intercash.hu oldalra.

Minden jog fenntartva 2018

Készítette: www.pro-marketing.hu