Itt találja a legközelebbi WESTERN UNION® kirendeltségeket!

NEM IS GONDOLNÁ, HOGY A KÖZELBEN HÁNY HELYEN TUDNAK SEGÍTENI ÖNNEK!

...megszokott partnerek a megszokott áron, öntől csupán pár percre!

KATTINTSON BÁRMELYIK LOGÓRA, ÉS MÁRIS MUTATJUK AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBB ESŐ KIRENDELTSÉGET, AHOL IGÉNYBE VEHETI A WESTERN UNION® SZOLGÁLTATÁSAIT, ÉS PERCEK ALATT KÜLDHET VAGY FOGADHAT KÉSZPÉNZT KÜLFÖLDRŐL.

NEM TALÁLJA A BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOKBAN A WESTERN UNION® SZOLGÁLTATÁST?


Mit tehet, ha készpénzt szeretne küldeni vagy fogadni külföldről, de a megszokott helyeken már nem érhetők el a WESTERN UNION® kirendeltségek?


KERESSEN MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBIT AZ ORSZÁGOS KERESŐNKKEL!


Kattintson a térképre és FÉL PERCEN BELÜL megtudhatja, melyik az Önhöz legközelebbi WESTERN UNION® kirendeltség, ahonnan villámgyorsan küldhet és fogadhat pénzt a világ 200 országából.


EZ NEM BANKI ÁTUTALÁS, HANEM AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS A WESTERN UNION®GLOBÁLIS RENDSZERÉN KERESZTÜL.


MI AZ A WESTERN UNION®?

A WESTERN UNION®a világ egyik legnagyobb, leggyorsabb és egyben legbiztonságosabb pénzátutalási rendszere, melyen keresztül közel 200 országba küldhet pénzt percek alatt, illetve ugyanennyi országból fogadhat összegeket a saját nevére. A pénzküldéshez és fogadáshoz nincs szükség bankszámlaszámra, hiszen mind a pénzfeladás, mind a felvétel készpénzben történik. A feladott összeg a küldéstől számított néhány percen belül máris felvehető a másik országban, így nem kell napokat várni a pénz megérkezésére. Jelenleg nincs gyorsabb módja az országok közötti pénzküldésnek, így előszeretettel használják külföldön bajba jutott családtagok megsegítésére, de azok körében is népszerű a szolgáltatás, akik nem rendelkeznek bankszámlával. Tekintettel arra, hogy a WESTERN UNION® a világ 200 országában több mint 550.000 kirendeltséggel rendelkezik, így egészen biztos, hogy az Ön külföldön lévő ismerőse közelében is van egy fiók, ahonnan pénzt tud felvenni vagy feladni az Ön nevére.


MAGYARORSZÁGON IS VAN WESTERN UNION®?

Igen, van. Mi itt az INTERCASH ZRT-nél már közel 20 éve azon dolgozunk, hogy a WESTERN UNION® egyedülálló pénzküldési szolgáltatásai az Ön számára is elérhetők legyenek. Partnerirodáink már Magyarország több mint 200 pontján megtalálhatóak, ahol Ön is biztonságos, bankszerű környezetben küldhet pénzt külföldre néhány percen belül, vagy veheti fel az Ön számára feladott pénzösszegeket.

MIKOR ÉRDEMES A WESTERN UNION®-ON KERESZTÜL PÉNZT KÜLDENI VAGY FOGADNI?

HA ÖN KÜLFÖLDÖN DOLGOZIK...

... és az otthoniaknak azonnal szükségük van az anyagi támogatásra. A Western Union®-on keresztül néhány percen belül a szeretteihez juttathatja a szükséges összeget, amit azonnal készpénzben fel tudnak venni Magyarországon - mindezt bankszámlaszám nélkül.

HA KÜLFÖLDRŐL VÁR GYORS SEGÍTSÉGET...

... és nincs ideje napokat várni a pénz megérkezésére, mint egy normál banki átutalásnál. Külföldön élő rokonai, barátai a WESTERN UNION® gyors és biztonságos készpénzküldési szolgáltatásával perceken belül küldhetnek Önnek pénzt a világ szinte bármely részéről.

HA GYERMEKE KÜLFÖLDÖN TANUL...

... és sürgősen pénzre van szüksége. Egy ilyen helyzetben sajnos addig nem lehetünk nyugodtak, amíg külföldre nem ér a szükséges összeg. Egy banki átutalás esetén ez több napot is igénybe vehet. Küldjön inkább készpénzt azonnal, és máris nyugodt lehet gyermeke anyagi biztonsága felől!

HA ÖN VAGY ROKONA KÜLFÖLDÖN BAJBA KERÜL...

... és azonnali anyagi segítségre szorul. Bárkivel előfordulhat, hogy messze az otthonától ellopják vagy elhagyja a pénztárcáját, bankkártyáját. Külföldön is érhetnek bennünket olyan váratlan helyzetek, amikor sürgősen pénzre van szükségünk. A Western Union®-on keresztül ilyenkor percek alatt küldhet vagy fogadhat készpénzt a világ szinte bármely pontján.

HA ÖN VAGY BARÁTJA KÜLFÖLDRE KÖLTÖZIK...

... és a kezdeti nehézségek áthidalására szüksége lenne egy kis anyagi utánpótlásra. Kérjen vagy küldjön azonnali készpénzt a WESTERN UNION®-on keresztül a világ bármelyik részére, hogy valóra válthassa saját vagy barátja álmait! Azonnal készpénzben felvehető támogatás a világ 200 országába.

HA KÜLFÖLDRŐL VÁSÁROL VAGY AD EL VALAMIT...

... és a termék ellenértékét készpénzben szeretné küldeni, vagy készpénzben venné fel itthon. A Western Union® szolgáltatásait ilyen esetekben is bátran használhatja, ám minden esetben alaposan győződjön meg az adásvétel tisztaságáról, hogy még véletlenül se essen a csalók áldozatául.

MIÉRT FIZETNE DRÁGA BANKI KÖLTSÉGEKET, HA KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ PÉNZÉT NÁLUNK INGYENESEN IS FELVEHETI?

Kérje külföldről érkező pénzösszegeit a WESTERN UNION® rendszerén keresztül, és idehaza mi gondoskodunk róla, hogy a több mint 200 magyarországi INTERCASH partnerirodánkban azonnal kézhez kapja a pénzét, levonások és költségek nélkül ! Ehhez nem szükséges semmilyen bankszámlát nyitnia vagy bankszámlaszámot megadnia, hiszen az Önnek küldött összeget névre szólóan veheti fel az ország szinte bármely pontján. Ily módon akár több tízezer forintos banki költségtől is megkímélheti magát alkalmanként! (pénzfelvétel díja, tranzakciós illeték, stb.) Mivel a tranzakció díját mindig a küldő fél fizeti, így az Ön által felvett összegből már semmilyen levonás nem történik.

PONTOSAN ANNYI PÉNZT VEHET FEL ITTHON, AMENNYIT KÜLFÖLDRŐL KÜLDTEK ÖNNEK!


INTERCASH partnerirodáink Magyarország több mint 200 pontján megtalálhatóak, ahol Ön is biztonságos, banki környezetben juthat a pénzéhez akár az összeg feladásától számított néhány percen belül. Nem kell napokat várnia a pénzére, és a drága banki költségektől is megóvhatja magát. A rendkívül gyors és biztonságos pénzküldést a WESTERN UNION® egyedülálló átutalási rendszere biztosítja és garantálja az Ön számára.

KERESSE MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBB ESŐ INGYENES PÉNZFELVEVŐ KIRENDELTSÉGÜNKET, ÉS VEGYE FEL PÉNZÉT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL MÉG MA!

KÉRDEZZEN BÁTRAN KOLLÉGÁINKTÓL!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


Ha Ön is szeretne külföldről pénzt fogadni vagy küldeni, de még további kérdései lennének, vagy egyszerűen csak szeretne megerősítést kapni a folyamatról, akkor hívjon bennünket bátran az alábbi telefonszámainkon:

+36 1 235 8484

+36 80 463 676


Hívását munkanapokon 8 és 18 óra között tudjuk fogadni.


Kollégáink örömmel segítenek az Önhöz legközelebbi INTERCASH kirendeltség címének megadásában is, ahol bankszámlaszám és költségek nélkül veheti fel a külföldről érkező pénzeit.

MIÉRT ÉRI MEG AZ INTERCASH-NÉL FELVENNI A KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ PÉNZEIT?

MERT...

A pénzmozgás végig készpénzben történik. A feladó készpénzt fizet be külföldön, amit Ön szintén készpénzben vehet fel itthon. A készpénz pedig a legbiztosabb fizetőeszköz a világon.

Egyszerű, gyors, biztonságos, és Önnek egy forintjába sem kerül.

Nincs szükség bankszámlaszámra az összeg felvételéhez.

Percek alatt megkapja a külföldről küldött pénzösszeget, és azonnal fel is veheti azt.

Költségek nélkül felveheti az Önnek küldött pénzt.

Az Ön közelében is van egy kirendeltségünk, ahol azonnal hozzájuthat a pénzéhez.

A világ egyik legbiztonságosabb rendszerén keresztül küldheti a pénzét.

Profi ügyfélszolgálat segít Önnek végig a folyamat során.

Mindvégig nyomon követheti a pénz mozgását, még abban a pár percben is.

EZ NEM BANKI ÁTUTALÁS, HANEM AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS.

Intercash Zrt. 1052 Budapest, Váci utca 10. - További információért kattintson a www.intercash.hu oldalra.

Minden jog fenntartva 2018

Készítette: www.pro-marketing.hu