KÜLDJÖN KÉSZPÉNZT AZ OTTHONIAKNAK PERCEK ALATT A VILÁG 200 ORSZÁGÁBÓL! 

AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS MAGYARORSZÁGRA A WESTERN UNION®-NAL, BANKSZÁMLASZÁM NÉLKÜL!


Lépjen ki a banki átutalás kötöttségeiből! Küldjön készpénzt az otthoniaknak külföldről - mindezt perceken belül, bankszámlaszám nélkül. Egyszerű, gyors, biztonságos és szinte a világ bármely pontjáról használhatja!


Több tízezer olyan család él Magyarországon, ahol a családfenntartók vagy éppen a fiatal generáció képviselői a magasabb jövedelem és a biztosabb megélhetés reményében külföldi munkát vállaltak. Ha Ön is ebben a cipőben jár, akkor pontosan tudja, hogy milyen emberpróbáló feladat több ezer kilométerről eltartani családját, és segíteni az otthoniaknak.
Bármikor adódhatnak váratlan helyzetek otthon, ezért ilyenkor az a legfontosabb, hogy szükség esetén percek alatt gondoskodhassunk szeretteink anyagi utánpótlásáról - még a távolság ellenére is.

MI ITT AZ INTERCASH-NÉL ÉPPEN EBBEN TUDUNK SEGÍTENI ÖNNEK.

Bármennyire is távol sodorta Önt az élet a családjától, abban mindig biztos lehet, hogy a családjának a világ szinte bármely részéről küldhet készpénzt, amit perceken belül fel tudnak venni Magyarországon.

EZ NEM BANKI ÁTUTALÁS, HANEM AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS A WESTERN UNION® GLOBÁLIS RENDSZERÉN KERESZTÜL.

MI AZ A WESTERN UNION®?

A WESTERN UNION®a világ egyik legnagyobb, leggyorsabb és egyben legbiztonságosabb pénzátutalási rendszere, melyen keresztül közel 200 országba küldhet pénzt percek alatt, illetve ugyanennyi országból fogadhat összegeket a saját nevére. A pénzküldéshez és fogadáshoz nincs szükség bankszámlaszámra, hiszen mind a pénzfeladás, mind a felvétel készpénzben történik. A feladott összeg a küldéstől számított néhány percen belül máris felvehető a másik országban, így nem kell napokat várni a pénz megérkezésére. Jelenleg nincs gyorsabb módja az országok közötti pénzküldésnek, így a külföldön dolgozók előszeretettel használják otthon maradt családjuk anyagi támogatására, de azok körében is népszerű a szolgáltatás, akik nem rendelkeznek bankszámlával. Tekintettel arra, hogy a WESTERN UNION® a világ 200 országában több mint 550.000 kirendeltséggel rendelkezik, így egészen biztos, hogy az Ön közelében is van egy fiók, ahonnan pénzt tud feladni szeretteinek, vagy felvenni a saját nevére érkezett összeget.


MAGYARORSZÁGON IS VAN WESTERN UNION®?

Igen, van. Mi itt az INTERCASH ZRT-nél már közel 20 éve azon dolgozunk, hogy a WESTERN UNION® egyedülálló pénzküldési szolgáltatásai az Ön és családja számára is elérhetők legyenek. Partnerirodáink már Magyarország több mint 200 pontján megtalálhatóak, ahol az Ön szerettei is biztonságos, bankszerű környezetben vehetik fel a számukra feladott pénzösszegeket, vagy küldhetnek pénzt külföldre néhány percen belül.

MIKOR ÉRDEMES A WESTERN UNION®-ON KERESZTÜL PÉNZT KÜLDENI VAGY FOGADNI?

HA ÖN KÜLFÖLDÖN DOLGOZIK...

... és az otthoniaknak azonnal szükségük van az anyagi támogatásra. A Western Union®-on keresztül néhány percen belül a szeretteihez juttathatja a szükséges összeget, amit azonnal készpénzben fel tudnak venni Magyarországon - mindezt bankszámlaszám nélkül.

HA KÜLFÖLDRŐL VÁR GYORS SEGÍTSÉGET...

... és nincs ideje napokat várni a pénz megérkezésére, mint egy normál banki átutalásnál. Külföldön élő rokonai, barátai a WESTERN UNION® gyors és biztonságos készpénzküldési szolgáltatásával perceken belül küldhetnek Önnek pénzt a világ szinte bármely részéről.

HA GYERMEKE KÜLFÖLDÖN TANUL...

... és sürgősen pénzre van szüksége. Egy ilyen helyzetben sajnos addig nem lehetünk nyugodtak, amíg külföldre nem ér a szükséges összeg. Egy banki átutalás esetén ez több napot is igénybe vehet. Küldjön inkább készpénzt azonnal, és máris nyugodt lehet gyermeke anyagi biztonsága felől.

HA ÖN VAGY ROKONA KÜLFÖLDÖN BAJBA KERÜL...

... és azonnali anyagi segítségre szorul. Bárkivel előfordulhat, hogy messze az otthonától ellopják vagy elhagyja a pénztárcáját, bankkártyáját. Külföldön is érhetnek bennünket olyan váratlan helyzetek, amikor sürgősen pénzre van szükségünk. A Western Union®-on keresztül ilyenkor percek alatt küldhet vagy fogadhat készpénzt a világ szinte bármely pontján.

HA ÖN VAGY BARÁTJA KÜLFÖLDRE KÖLTÖZIK...

... és a kezdeti nehézségek áthidalására szüksége lenne egy kis anyagi utánpótlásra. Kérjen vagy küldjön azonnali készpénzt a WESTERN UNION®-on keresztül a világ bármelyik részére, hogy valóra válthassa saját vagy barátja álmait! Azonnal készpénzben felvehető támogatás a világ 200 országába.

HA KÜLFÖLDRŐL VÁSÁROL VAGY AD EL VALAMIT...

... és a termék ellenértékét készpénzben szeretné küldeni, vagy készpénzben venné fel itthon. A Western Union® szolgáltatásait ilyen esetekben is bátran használhatja, ám minden esetben alaposan győződjön meg az adásvétel tisztaságáról, hogy még véletlenül se essen a csalók áldozatául!

HOGYAN KÜLDHET ÖN IS KÉSZPÉNZT  MAGYARORSZÁGRA PERCEK ALATT A VILÁG BÁRMELY RÉSZÉRŐL?


MIT TEHET, HA SZERETTEINEK AZONNALI ANYAGI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE MAGYARORSZÁGON, ÉS NINCS IDŐ NAPOKAT VÁRNI EGY ÁTUTALÁSRA?

AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS MAGYARORSZÁGRA 2 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN


1. LÉPÉS: Keressen fel külföldön egy WESTERN UNION® kirendeltséget, és fizesse be a családtagja vagy ismerőse nevére a szükséges összeget.

A WESTERN UNION® a világ egyik legnagyobb, leggyorsabb és egyben legbiztonságosabb pénzátutalási rendszere. A világ 200 országában több mint 550.000 kirendeltséggel rendelkezik, így egészen biztos, hogy az Ön közelében is van egy fiók, ahonnan pénzt tud feladni Magyarországra. Önnek nincs más dolga, mint a kinti kirendeltségben befizetni a továbbítandó összeget, majd megadni a címzett nevét és a pénzt néhány perc múlva már fel is vehetik Magyarországon.


2. LÉPÉS: Kérje meg a pénzt fogadó családtagját vagy ismerősét, hogy Magyarországon térjen be a legközelebbi INTERCASH kirendeltségeink egyikébe, és vegye fel készpénzben a számára küldött összeget.

Az Ön által küldött összeget a címzett perceken belül felveheti Magyarország szinte bármely pontján. Ehhez nem kell mást tennie, mint betérni a több mint 200 INTERCASH partnerirodánk egyikébe, ahol egy gyors azonosítás után kollégáink azonnal kifizetik a külföldről küldött összeget a címzett számára. Ehhez nem szükséges semmilyen bankszámlát nyitnia vagy bankszámlaszámot megadni, hiszen a címzett a saját nevére szólóan, készpénzben kapja meg a küldött összeget, amit már nem terhel semmilyen egyéb díj, költség vagy illeték.


KERESSE MEG A CSALÁDJÁHOZ LEGKÖZELEBB ESŐ KIRENDELTSÉGÜNKET, AHONNAN AKÁR MÉG MA FELVEHETIK A SZÁMUKRA KÜLDÖTT PÉNZÖSSZEGET!

KÉRDEZZEN BÁTRAN KOLLÉGÁINKTÓL!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ha Ön is szeretne külföldről készpénzt küldeni Magyarországra, de még további kérdései lennének, vagy egyszerűen csak szeretne megerősítést kapni a folyamatról, akkor hívjon bennünket bátran az alábbi telefonszámainkon:

+36 1 235 8484

+36 80 463 676


Hívását munkanapokon 8 és 18 óra között tudjuk fogadni.


Kollégáink örömmel segítenek hozzátartozójának a legközelebbi magyar INTERCASH kirendeltségek címeivel kapcsolatban.

MIÉRT ÉRI MEG A WESTERN UNION®-ON KERESZTÜL KÉSZPÉNZT KÜLDENI MAGYARORSZÁGRA?


MERT...

A pénzmozgás végig készpénzben történik. Ön készpénzt küld, az otthoniak pedig készpénzt vesznek fel, ami a világ legnépszerűbb fizetőeszköze és bárhol szívesen elfogadnak.

Egyszerű, gyors, biztonságos és még bankszámlaszámmal sem kell rendelkeznie.

Percek alatt Magyarországra ér a pénze, amit odahaza azonnal felvehetnek a szerettei.

A címzett költségek nélkül felveheti az elküldött pénzt.

Az Ön közelében is van egy kirendeltség, ahonnan percek alatt küldhet pénzt Magyarországra.

A világ egyik legbiztonságosabb rendszerén keresztül küldheti a pénzét.

Profi ügyfélszolgálat segít Önnek végig a folyamat során.

Mindvégig nyomon követheti a pénz mozgását, még abban a pár percben is.

EZ NEM BANKI ÁTUTALÁS, HANEM AZONNALI KÉSZPÉNZKÜLDÉS.

Intercash Zrt. 1052 Budapest, Váci utca 10. - További információért kattintson a www.intercash.hu oldalra.

Minden jog fenntartva 2018

Készítette: www.pro-marketing.hu